Hondenpension

Onze zen-energie van licht en liefde geven jouw bengeltjes een plaats in rust, vrijheid en openheid samen met onze eigen roedel, dit terwijl jullie de beentjes omhoog zwieren onder een stralende zon elsewhere.

 

Uw hond leeft samen in vrijheid met onze honden, niet in kennels.

                           We don't think in boxes!!!

 

 

 

Uw hond moet voldoen aan volgende voorwaarden:

 

- Alle verplichte inentingen zijn in orde en werden minstens 14 dagen voor het verblijf toegekend: de ziekte van Carré,  parvovirose, hepatitis contagiosa canis, bordetellose en influenza (kennelhoest).

 Wat is de betekenis van de stickers in het paspoort van mijn hond ... Bekijk het hier en informeer ons en jouw dierenarts  wanneer deze onvolledig zijn.

 Bekijk ook de einddatum van de vaccinaties!!! Vaccineer tijdig opnieuw en vermijd bijkomende kosten die wij moeten aanrekenen voor vaccinaties. 

- Het vaccinatieboekje / paspoort blijft tijdens de opvang periode bij ons.

- Uw hond dient ontwormd te worden 14 dagen voor het verblijf.

- Uw hond is vrij van beestjes (lees: vlooien).

- Uw hond dient sociaal te zijn tegenover mens en dier.

- Wij aanvaarden GEEN honden die tekenen van agressie vertonen, wij kunnen hier zeker een doelgericht programma      aan koppelen om je hond terug in balans te brengen. 

- Wij aanvaarden GEEN loopse teven. Gelieve contact op te nemen op voorhand met uw dierenarts om eventuele  

  loopsheid tijdens de opvangperiode tegen te gaan.

- Niet gecastreerde reuen worden opgevangen in onderling overleg en na kennismakingsgesprek.

- De eigenaar blijft verantwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar hond.

- Ingeval van ziekte of vermoeden van medische problemen nemen wij onmiddellijk contact op met de dierenarts.

- Eventuele gemaakte kosten bij de dierenarts of medicatie zijn ten laste van de eigenaar.

​- Sociaal contact tussen de honden en onszelf is van uitermate belang. We staan er dus op dat u eerst met uw hond  voor een kennismakingsgesprek langskomt, zeker als uw hond voor de eerste keer naar de opvang komt. Dan kunnen  wij ook uw wensen en verwachtingen bespreken.

- Bij opvang vanaf 2 dagen wordt verplicht 1 wandeling per 2 dagen aangerekend aan 10 euro/wandeling. Onze  ervaring leert dat de hond naast het spelen in de roedel nood heeft aan verse natuurlijke lucht om frustraties te  voorkomen. 

De eerste basis behoefte van de hond is BEWEGING, vervolgens DISCIPLINE en nadien GENEGENHEID

Wij wandelen niet zomaar met jouw hond, ook op wandeling worden zij onderworpen aan een evenwichtige, respectvolle balans tussen hond en geleider. Wij handelen en denken enkel in het voordeel van uw hond.

- Wanneer wij ongewenst gedrag vaststellen van de hond binnen de roedel die meer dan 1 dag extra training vraagt, zal een meerprijs van 50 euro worden aangerekend. Hierbij gaan wij aan de slag met je viervoeters om hem een mooie balans aan te brengen (een zachte - evenwichtige energie). 

Voeding:

- Het is belangrijk dat uw hond zijn/haar geliefkoosde voeding blijft krijgen tijdens de tijdelijke opvang. Een plotse omschakeling naar een andere, ongekende voeding is absoluut af te raden voor het darm- en maagstelstel van uw hond.

- Gelieve voldoende voeding mee te brengen voor de ganse periode.

- Indien uw hond een speciaal dieet volgt, dan zal dit zeker ook tijdens het verblijf worden opgevolgd.

 

Medicatie:

- Tijdens het kennismakingsgesprek proberen wij de gewoontes en eigenschappen van uw hond zo goed mogelijk in kaart te brengen. Indien uw hond medicatie neemt, zullen wij deze met de uiterste zorg toedienen

Toebehoren:

- U bent vrij om een eigen dekentje, kussen, T-shirt of dergelijke mee te brengen. De hond zal hiermee een vertrouwde geur herkennen en zal zich sneller op zijn/haar gemak voelen.

- U mag natuurlijk ook een eigen speeltje of knuffel meebreng.

 

Bij ziekte of overlijden:

Wanneer uw hond ziek wordt behouden wij ons het recht ten allen tijde onze dierenarts te raadplegen voor de behandeling van uw dier en dit voor rekening van de eigenaar van het desbetreffende dier.

Kiitos Fiery Flame kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ziekte of overlijden van uw hond.

 

Brengen en afhalen van uw hond:

De hond wordt gebracht en afgehaald op de afgesproken tijdstippen, indien anders is de eigenaar verplicht ons hiervan op de hoogte te brengen.

De vooraf gereserveerde dagen bij later brengen of vroeger afhalen worden steeds meegerekend.

Indien de hond 10 dagen na afgesproken afhaaldatum nog steeds bij ons verblijft, geeft de eigenaar te kennen afstand te doen van de desbetreffende hond en zullen de kosten van het verblijf, de plaatsing en/of euthanasie door de dierenarts, voor diegene zijn die de hond in bewaring heeft gegeven.

 

Wij zullen er steeds voor zorgen dat uw hond een zo aangenaam verblijf heeft bij ons.

 

Wij zijn een officieel erkend dierenpension/trimsalon en worden op regelmatige basis gecontroleerd door dierenwelzijn en een dierenarts.

Alle voorwaarden, gegevens en wensen worden opgenomen in een onderling contract tussen Kiitos Fiery Flame en de eigenaar.

CONTACT ME

kiitos.fiery.flame@gmail.com

Tel: (+32)(0)495/84.42.85

Ons adres:

Kiitos Fiery Flame

Reymeersstraat 26

9340 Lede (België)

BE0686.948.456

Openingsuren:

Ma - vrij      08:00 - 19:00 u

Za               09:00 - 17:00 u

Zo                         gesloten

© by Yirka for Kiitos Fiery Flame.

  • Facebook
  • Instagram
  • Google Places Social Icon
  • Google+ Social Icon