Frisco time

Zomerse dagen, verwen jullie favorietjes met een kleine verfrissing.

Ijsjes voor honden:

Recept: * soja yoghurt * Banaan mixen * Stukjes appel kiwi Aardbei * Hondensnoepjes * Eventueel kan je een dentastick als stokje gebruiken. Let op: honden eten gluten-en lactosevrij bij het samenstellen van jouw ijsje. Check ook altijd even de fruitsoorten bij afwijking van het recept. Have fun, binnen Kiitos waren ze alvast blij met de kleine verfrissing . . . . . . #hondenfluisteraar #hondenpension#hondenopvang #hondenopinstagram#trimsalon #hondentrimmen#hondenopvoeding #hondenopvakantie#hondenleven #hondenliefde #hondenhotel#hond #hondenvaninstagram#hondentraining #hondengedrag#hondenliefhebber #hondenwelkom#tropischetemperaturen #honden#kiitosfieryflame #frisco’s #warmweer#hondentips #hondenijsjes #verkoeling

Uitgelichte berichten
no-posts-feed.on-the-way
no-posts-feed.stay-tuned
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT ME

kiitos.fiery.flame@gmail.com

Tel: (+32)(0)495/84.42.85

Ons adres:

Kiitos Fiery Flame

Reymeersstraat 26

9340 Lede (België)

BE0686.948.456

© by Yirka for Kiitos Fiery Flame.

  • Facebook
  • Instagram
  • Google Places Social Icon
  • Google+ Social Icon