Therapie voor Mens

Therapie richt zich niet enkel naar jouw hond, vaak zijn ‘problemen' ook een spiegeltje aan de wand van je eigen emoties (angsten, onrust, …).
Bij ons kunnen baas en hond te recht voor een no-nonsense aanpak: training naar gedrag, wandelen zonder sleur, socialisatie van pup tot oldtimer, …
 
We don’t think in boxes!

Bij Kiitos geven we therapie aan honden om hun balans terug te leren toelaten, lees: terug hond te mogen zijn in synergie met de mens. 

Laten we hierbij niet vergeten en ze bedanken dat de hond ook voor ons therapie kan brengen. Eénmaal zij in balans zijn kunnen ze zoveel betekenen en evenwicht brengen naar ons toe.

Ze zijn spiegels van onze angsten en andere emoties, waarmee we dan aan de slag kunnen gaan in het leren toelaten van rust of meer in ons kracht te leren staan. 

 

Daarom ben jij als kind of volwassene, al of niet met ‘disfunctioneren' (ADD, ADHD, HSP, …) bij ons welkom om te vertoeven in onze roedel. 

We selecteren dan de juiste hond(en) naar jouw noden en behoeften. Gewoon vertoeven met hen, een wandeling in de natuur, hun verzorgen op de trimtafel, kortom heel wat mogelijkheden om de juiste ruimte te creëren. 

 

Michaël is zelf een gevoelsmens met een zeer gevoelige kant, waarbij hij de juiste aanvoeling kan brengen. Voor verdere vragen en concrete afspraken neem gerust contact met ons op!

Wij begeleiden bij angsten, depressie, burn-out, opbouwen van zelfvertrouwen, zelfontplooiing, bewustwording, verdriet en rouw.

Persoonlijke healingsessie (+/- 1 uur): 50 euro

Meditatie in groep (+/- 1 uur): 15 euro 

Vindt onze meditatieve activiteiten op onze website Stronger With You

CONTACT ME

kiitos.fiery.flame@gmail.com

Tel: (+32)(0)495/84.42.85

Ons adres:

Kiitos Fiery Flame

Reymeersstraat 26

9340 Lede (België)

BE0686.948.456

© by Yirka for Kiitos Fiery Flame.

  • Facebook
  • Instagram
  • Google Places Social Icon
  • Google+ Social Icon